اسایش و راحتی امروز حاصل رنج و زحمت دیروز است.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳
شرکت آچار فرانسه
آچارشاپ
خدمات اینترنتی آچار فرانسه طراحی سایت آچار فرانسه
خانه » آهنگ جدید » جورج لوکاس؛ خالق جنگ‌های ستاره‌ای در زیبا موزیک

جورج لوکاس؛ خالق جنگ‌های ستاره‌ای در زیبا موزیک

[ad_1]

دانلود فیلم ، دانلود سریال ، دانلود انیمیشن و دانلود جدیدترین آهنگ های مجاز ایرانی در زیبا موزیک

وب سایت فیلم نت نیوز: لوکاس در کودکی و نوجوانی وقتی هنوز فیلم‌ساز شدن در مخیله‌اش نمی‌گنجید علاقه‌ی زیادی به مسابقات اتومبیل‌رانی و موتورسواری داشت و آرزو می‌کرد یک روز راننده‌ی ماشین مسابقه شود. او بعدها این علاقه را در فیلم‌هایی مثل «دیوارنویسی امریکایی» (۱۹۷۳) نشان داد.

۱۴ می: تولد خالق جنگ‌های ستاره‌ای

در سال‌های دبیرستان تمام وقتش را در مسابقات مخفیانه‌ی اتومبیل‌رانی می‌گذراند تا این‌که وقتی در ۱۸سالگی نزدیک بود جانش را در یک تصادف سهمگین از دست بدهد، این علاقه را کنار گذاشت. در دوران کالج، مجذوب فیلم‌هایی از فیلم‌سازان اروپایی مثل گدار، تروفو و فلینی شد و به مدرسه‌ی هنرهای سینمایی دانشگاه USC رفت. در آنجا با استیون اسپیلبرگ دوست شد.

۱۴ می: تولد خالق جنگ‌های ستاره‌ای

جورج لوکاس همراه با استیون اسپیلبرگ در جوانی

لوکاس بعد از فارغ‌التحصیلی خواست به نیروی هوایی ارتش برود، اما به‌دلیل تعداد زیاد جریمه‌های سرعت غیرمجاز در سوابقش، درخواستش رد شد. حتی وقتی قرار شد به ویتنام اعزام شود، در آزمایش‌های پزشکی متوجه شدند که دیابت دارد و از خدمت معاف شد. کمی بعد یکی از فیلم‌های دوران دانشجویی‌اش برنده‌ی یک بورسیه از کمپانی برادران وارنر شد تا بتواند به‌عنوان کارآموز در صحنه‌ی تولید فیلم «رنگین‌کمان فینیان» (۱۹۶۸) به‌کارگردانی فرانسیس فورد کوپولای ۲۹ساله حاضر شود.

۱۴ می: تولد خالق جنگ‌های ستاره‌ای

همین آشنایی باعث دوستی کوپولا و لوکاس شد و یک سال بعد با هم کمپانی «امریکن زوتروپ» را تأسیس کردند با این تصور و ایده که محیط آزادی برای فیلم‌سازان فراهم کنند تا «خارج از کنترل ظالمانه‌ی سیستم استودیویی هالیوودی» فعالیت کنند. لوکاس بعد از ساخت دو فیلم در امریکن زوتروپ از این کمپانی جدا شد و لوکاس‌فیلم را تأسیس کرد. زوتروپ اما هنوز هم به فعالیتش ادامه می‌دهد و تحت تملک رومن و سوفیا فرزندان فرانسیس فورد کوپولاست و در این نزدیک به نیم قرن عملکرد بسیار درخشانی داشته است.

۱۴ می: تولد خالق جنگ‌های ستاره‌ای


جورج لوکاس همراه با فرانسین فورد کاپولا

لوکاس سپس تلاش کرد حقوق اقتباس از سریالی فضایی به‌نام «فلش گوردون» را بخرد، اما از عهده‌ی قیمت آن برنیامد و تصمیم گرفت خودش یک داستان فضایی دیگر بنویسد که درنهایت بدل به «جنگ‌های ستاره‌ای» شد. با وجود موفقیتش در فیلم «دیوارنویسی امریکایی» هیچ استودیویی به‌جز فاکس قرن بیستم حاضر به سرمایه‌گذاری روی «جنگ‌های ستاره‌ای» نشد، غافل از این‌که این فیلم رکورد فروش تاریخ سینما را به نام خودش سند می‌زند و فاکس قرن بیستم را از خاک بلند می‌کند. رکوردی که پنج سال طول کشید تا اسپیلبرگ دوست قدیمی لوکاس با «ای تی» بشکند.

۱۴ می: تولد خالق جنگ‌های ستاره‌ای

بعد از این موفقیت، جورج لوکاس به‌مدت ۱۶ سال از کارگردانی کناره گرفت و به نویسندگی و تهیه‌‌کنندگی برای فرانشیز «جنگ‌های ستاره‌ای» در سینما، تلویزیون و رسانه‌های دیگر پرداخت. در طول این سال‌ها ثروت هنگفتی از این طریق به‌دست آورد اما همسرش در جریان طلاق در سال ۱۹۸۷ بیشتر ثروت او را تصاحب کرد و این شکست در زندگی شخصی تا حدی او را نسبت به ادامه‌ی کار بر روی «جنگ‌های ستاره‌ای» سرد کرد تا شش سال بعد که بالاخره اعلام کرد به این پروژه بازخواهد گشت.

۱۴ می: تولد خالق جنگ‌های ستاره‌ای


جورج لوکاس همراه با استیون اسپیلبرگ

با تمام عجایبی که داستان زندگی جورج لوکاس دارد، او همچنان یکی از موفق‌ترین فیلم‌سازان در این صنعت به‌لحاظ اقتصادی است که توانسته نامزدی ۴ جایزه‌ی اسکار را هم در کارنامه‌اش ثبت کند. از همین روست که او را یکی از پیشگامان عصر هالیوود نو می‌دانند؛ با این‌که فقط کارگردانی شش فیلم بلند را در کارنامه دارد، اما درعوض، در فیلمنامه‌ی ۱۴۶ اثر نقش داشته و تهیه‌کنندگی ۶۷ اثر را برعهده داشته است.

۱۴ می: تولد خالق جنگ‌های ستاره‌ای

چهار فیلم برتر او را مرور می‌کنیم:

مهاجمان صندوق گم‌شده (Raiders of the Lost Ark) (۱۹۸۱)

چهل‌وسومین فیلم برتر تاریخ سینما تا امروز یک فیلم اکشن و ماجراجویانه است که استیون اسپیلبرگ آن را براساس داستانی از جورج لوکاس ساخته است. این فیلم نخستین فیلم از مجموعه‌ فیلم‌های «ایندیانا جونز» است که از بازی هریسون فورد در نقش اصلی سود می‌جوید. ایندیانا جونز باستان‌شناسی است که به او مأموریت داده می‌شود تا «صندوق عهد» را از چنگ نازی‌ها خارج کند. فیلم با فروش ۳۹۰میلیون دلاری پرفروش‌ترین فیلم سال شد و هنوز هم در فهرست پرفروش‌ترین فیلم‌های تاریخ سینما نسب به زمان اکران قرار دارد. «مهاجمان صندوق گم‌شده» در هشت رشته از جمله بهترین فیلم و کارگردانی نامزد اسکار شد و چهار جایزه‌ی فنی به‌علاوه‌ی یک اسکار ویژه برای تدوین جلوه‌های صوتی را به‌دست آورد. وقتی اسپیلبرگ به لوکاس پیشنهاد داد تا از هریسون فورد در این فیلم استفاده شود، لوکاس مخالفت کرد و گفت دوست ندارد هریسون فورد تبدیل به رابرت دنیروی او شود که قرار است در همه‌ی فیلم‌هایش بازی کند (کنایه به رابطه‌ی اسکورسیزی با دنیرو). تلاش اسپیلبرگ و لوکاس برای یافتن استعدادی تازه بی‌سرانجام ماند و در فاصله‌ی چند هفته مانده به آغاز پروژه لوکاس به بازی فورد در نقش ایندیانا جونز رضایت داد.

۱۴ می: تولد خالق جنگ‌های ستاره‌ای



دیوارنویسی امریکایی (American Graffiti) (۱۹۷۳)

این کمدی جوانانه‌ی لوکاس دومین فیلم بلندی است که کارگردانی آن را برعهده داشت و از بازی بازیگران جوانی مثل ریچارد درایفس، ران هاوارد و هریسون فورد سود می‌جوید. این فیلم را می‌توان مطالعه‌ای در باب فرهنگ مسابقات اتومبیل‌رانی مخفیانه و موسیقی راک‌اندرول در نسل پرازدحامی که بعد از جنگ جهانی دوم به‌دنیا آمدند، دانست؛ نسلی که شامل خود لوکاس هم می‌شد. لوکاس ۲۹ساله با این فیلم به جشنواره‌ی لوکارنو رفت و مورد تحسین منتقدان قرار گرفت. فیلم که با بودجه‌ی ۷۷۷هزار دلاری ساخته شده بود، ۱۴۰میلیون دلار فروخت تا یکی از پرسودترین فیلم‌های تاریخ سینما لقب بگیرد.

۱۴ می: تولد خالق جنگ‌های ستاره‌ای



THX ۱۱۳۸ ا (۱۹۷۱)

نخستین فیلم جورج لوکاس یک درام علمی‌تخیلی و هیجان‌انگیز است که داستانش در قرن بیست‌وپنجم می‌گذرد، زمانی که انسان‌ها به‌جای اسم با یک کد شناخته می‌شوند. در این فضا مردی با کد THX ۱۱۳۸ به‌همراه زنی با کد LUH ۳۴۱۷، علیه این جامعه‌ی تحت کنترل شورش می‌کنند. این فیلم درحقیقت نسخه‌ی گسترش‌یافته‌ی فیلمی است که لوکاس در دوران دانشجویی ساخت و برنده‌ی بورسیه‌ی برادران وارنر شد تا با فورد کوپولا آشنا شود. با تأسیس «امریکن زوتروپ» فورد کاپولا تهیه‌کنندگی این فیلم و همچنین «دیوارنویسی امریکایی» را برعهده گرفت. «THX ۱۱۳۸» اگرچه در زمان تولیدش با نقدهایی متناقض روبه‌رو شد، اما با گذشت زمان و شهرت گرفتن لوکاس بدل به یک فیلم کالت محبوب شد.

۱۴ می: تولد خالق جنگ‌های ستاره‌ای



جنگ‌های ستاره‌ای: قسمت چهارم ـ امیدی تازه (Star Wars: Episode IV – A New Hope) (۱۹۷۷)

بیست‌ودومین فیلم برتر تاریخ سینما تا به امروز که نخستین فیلم از مجموعه‌ی «جنگ‌های ستاره‌ای» است و در ایران با نام «جنگ ستارگان» مشهور شده، بعدها این نام طویل را پیدا کرد تا جایگاه در میان بقیه‌ی فیلم‌های مجموعه مشخص باشد. این فیلم همچنین نخستین فیلم از سه‌گانه‌ی اصلی «جنگ‌های ستاره‌ای» محسوب می‌شود که در آن مارک هامیل، کری فیشر، هریسون فورد، بیلی دی ویلیامز، هری فیلدر و درو هنلی بازی می‌کنند. این فیلم با بودجه‌ی ۱۱میلیون دلاری فروشی بالغ بر ۷۷۵میلیون دلار را ثبت کرد تا در زمان خودش پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینما شود. «جنگ‌های ستاره‌ای» در ۱۰ رشته نامزد اسکار شد که شش اکار فنی و یک اسکار ویژه برای جلوه‌های صوتی به‌دست آورد. لوکاس هم که در دو رشته‌ی کارگردانی و فیلمنامه نامزد شده بود باز هم ناکام ماند تا این هردو اسکار را به وودی آلن برای «آنی هال» واگذار کند.

۱۴ می: تولد خالق جنگ‌های ستاره‌ای

[ad_2]

لینک منبع


ایمیل شما آشکار نمی شود