[ad_1]
دانلود فیلم ، دانلود سریال ، دانلود انیمیشن و دانلود جدیدترین آهنگ های مجاز ایرانی در زیبا موزیک
به بهانه پخش فصل دوم سریال لوک کیج تصمیم گرفتم تمام سریال های مارول در شبکه نتفلیکس را براتون رتبه بندی کنم. شما با این رتبه بندی موافق هستید؟
مقدمه: از به پرواز در آمدن مرد آهنی در سال ۲۰۰۸ تاکنون ، فیلم های دنیای سینمایی مارول طرفداران بسیار زیادی را برای خود دست و پا کرده اند و همیشه صدر نشین باکس آفیس بوده اند. در راستای موفقیت های روز افزون فیلم های ابرقهرمانی، در سال ۲۰۱۳ خبر ساخت سریال بی باک تائید و پس از آن مشخص شد که قرار است مارول و نتفلیکس با همکاری یکدیگر سریال هایی در یک دنیای مشترک و در ارتباط با دنیای سینمایی مارول بسازند. حال در این مقاله که منبع اصلی آن سایت CBR است (البته با اندکی تغییر و اصلاح) ، سعی داریم که سیزن به سیزن این سریال ها را بررسی و رتبه بندی کنیم . با ما همراه باشید :
۹- مشت آهنین (Iron Fist)
هنگامی که اعلام شد سریال مشت آهنین در دست ساخت است و توسط نتفلیکس پخش میشود، طرفداران خیلی هیجان انگیز و مشتاق شدند تا صحنه هایی اعم از نبرد دنی رند با اژدها و تبدیل شدندش به مشت آهنین ، تا نما های شگفت انگیز از شهر افسانه ای کان لان را مشاهده نمایند. اما در نهایت چیزی که با آن مواجه شدند سطح پایین تر از دیگر سریال های مارول / نتفلیکس ساخته شد. نه از مبارزات ناب خبری بود و نه از اژدها ( بجای آن یک جفت لامپ قرمز دیدیم ! )
جدا از این ها ، نمیتوان گفت مشت آهنین سریال بد و مزخرفی است زیرا واقعا بازی های خوب و داستان نسبتا سرگرم کننده و قابل تحملی در سریال وجود داشت همچنین نسبت به دیگر آثار مشترک مارول / نتفلیکس ، آیرون فیست فضای جالب تر و فان تری به نمایش گذاشت. اما بزرگترین و اصلی ترین عامل شکست مشت آهنین ، اختصاص بودجه کم و ناکافی توسط نتفلیکس بود که همین موضوع باعث پدید آمدن مشکلات آزار دهنده ای همچون خلق جلوه های ویژه ضعیف و ناتوان ماندن در به خوبی به تصویر کشیدن زندگی گذشته دنی رند شد. همچنین به وضوح مشخص است که نویسندگان و خالقان سریال آیرون فیست، جسارت کافی را نداشتند. هم صحنه های اکشن و هم بدلکاری ها میتونست بهتر باشه. اما خبیث خوبی داشت و همانطور که در این مقاله گفته شد ما رو به یاد نورمن ازبورن می انداخت!
و البته ناگفته نماند که یکی از مهم ترین اصل های فیلمها و سریال های رزمی، یعنی اکشن و مبارزات در این مجموعه ۱۳ قسمتی به هیچ عنوان قابل قبول ساخته نشده بود.
۸٫ جسیکا جونز فصل دوم (Jessica Jones -Season 2)
پس از اتفاقاتی که در فصل اول رخ داد ، هم اکنون مردم جسیکا جونز را به عنوان یه قهرمان قاتل میشناسند و همانند گذشته در زندگی اش دچار مشکلاتی میشود. سپس پایش به یک پرونده باز میشود که به گذشته وی مربوط میشود … در اولین نگاه به راحتی میتوان دریافت که سیاست مسخره نتفلیکس یعنی ۱۳ قسمتی بودن سریال ها ، لطمه بدی به این سری وارد کرده است و باعث کند شدن ریتم آن شده ! از دیگر نکات منفی نیز میتوان مشکلاتی نظیر روایت ضعیف، منجسم نبودن فیلمنامه و کمبود پرداخت به شخصیت های مکمل نام برد. اما همچنان برگ برنده فصل دوم، شخصیت پردازی و چند لایه ای بودن کاراکتر اصلی و عملکرد قدرتمند بازیگران می باشد. در مجموع فصل دوم جسیکا جونز گامی رو به عقب برداشته و ضعف هایی در آن پدیدار شده و با اینکه همچنان عملکرد نسبتا رضایت بخشی دارد ، اما قادر نیست که انتظار هواداران را برآوروه کند. البته فصل دوم خیلی خوب شروع میشه و نوعی حالت مرموز داره که باعث میشه دوست داشته باشیم از گذشته جسیکا بیشتر بدونیم. ولی درست از وقتی که پای مادر جسیکا به سریال باز میشه سریال به شدت افت میکنه به طور یکه سه قسمت آخر رو به سختی میشه تحمل کرد! حتی حضور دوباره و نصف و نیمه کیل گریو در قسمت های پایانی نمیتونه کمکی بکنه چون فصل دوم بیش از هر چیز از نبود یک خبیث تمام عیار و معرکه رنج میبره.
۷٫ مجازاتگر (The Punisher)
بدون شک پانیشر ساخته شده توسط نتفلیکس بهترین اقتباس موجود از روی این کاراکتر ضد قهرمان کمیک بوک می باشد. ما اولین بار در فصل دوم سریال بی باک با فرانک کسل / پانیشر آشنا شدیم و سپس بلافاصله خبر ساخت سریال اختصاصی این کاراکتر منتشر و با استقبال طرفداران روبرو شد.
تمامی منتقدین و بینندگان بازی جان برنثال در نقش اصلی را ستودند و قسمت های نخست را قابل قبول ، و قسمت های پایانی را عالی خواندند ؛ بگونه ای که بسیاری گفتند پانیشر در سبک یک سریال اکشن خوب عمل کرده و توانسته آنها را راضی نگه دارد. پرداخت سریال به مشکلات روحی – روانی سربازان پس از جنگ از نقاط قوت آن شمرده میشود. فیلمنامه و داستان در سطح خوبی قرار دارند اما در طول سریال همواره ضعف هایی در آنها وجود دارد. بزرگترین ضعف های سریال مجازاتگر را میتوان اینگونه عنوان کرد : نبود لحظات هیجان انگیز کافی و عدم توانایی در میخکوب کردن مخاطب ! و گاها در بعضی قسمتها رو به حوصله سربر شدن میروند اما خوشبختانه طولانی مدت نیست و کنترل میشود. در هر حال اینکه بگوییم سریال پانیشر برای طرفداران این کاراکتر و هواداران ژانر اکشن / ابرقهرمانی لذت بخش است مبالغه نکرده ایم اما با اینحال با اثری کامل و فوق العاده فاصله دارد. شاید مشکل اصلی در ریتم کند قسمت های ابتدایی باشد که به قدر کافی کشش ندارند. «بیل روسو» در قالب خبیث اصلی داستان هم دیر به نقطه اوج خودش میرسه و باید منتظر فصل ۲ باشیم تا کاملا او را در هیبت بزرگترین دشمن پانیشر در دنیای کمیک یعنی «جیگسا» ببینیم.
۶٫ مدافعان (Defenders)
نتفلیکس از همان اوایل راهی را پیش گرفت که قبلا مشابهش را در انتقام جویان MCU دیده بودیم. یعنی اول آثار اختصاصی چند کاراکتر را ساخت و سر انجام در محصولی مشترک گرد هم آمدند و شاهد تعامل و تیم آپ کردن آنها بر علیه یک یا چند دشمن قوی بودیم. در سریال مدافعان ما برای اولین بار شاهد حضور چهار ابرقهرمان مارول باهم در یک سریال بودیم. برخلاف سایر سریال های مارول / نتفلیکس ، این سریال در ۸ قسمت تولید شد و در حقیقت عوامل با اینکار سعی داشتند که یکی از مشکلات خود را که همین اپیزود های زیاد است را رفع کنند اما زیاد از این ویژگی بهره برداری کافی نکردند. منتقدین و تماشاگران کادر بازیگری، اکشن، شخصیت پردازی خوب قهرمانان سریال،رشد کاراکتر هایی مانند دنی رند و صد البته تعامل خارق العاده شخصیت ها را ستودند. با تمام اینها نویسندگان برای خلق ویلن ماندگار عاجز ماندند زیرا نویسندگان با عدم شخصیت پردازی کافی برای الکساندرا و مرگ زود هنگامش ، تمام پتانسیل آن را به باد دادند . این که الکترا خبیث اصلی شد ، خوب بود ولی شاید بهتر بود الکساندرا اینقدر زود کشته نمیشد. سازمان هند هم در سریال مشت آهنین و هم در سریال مدافعان جذابیت خاصی نداشتند و آزار دهنده بودند.
۵. بی باک فصل دوم (Daredevil Season 2)
سری اول از سریال بی باک با موفقیت و استقبالی بی نظیر همراه شد بطوری که بلافاصله پس از منتشر شدن فصل اول ، فرایند تولید فصل دوم نیز آغاز شد. با اینکه فصلدوم دنباله شایسته ای برای سری اول می باشد ، اما آن قدرت و تاثیر گذاری فصل پیشین را ندارد ! با اینحال حضور کاراکتر های خفنی مثل پانیشر و الکترا و تضاد شخصیتی آنها با مت مورداک / دردویل ، از ویژگی های مثبت به حساب میایند.همچنین سریال ریتم بهتری پیدا کرده و خیلی ها آن را از فصل ۱ سرگرم کننده تر میدانند. نویسندگان نیز بجز در مواردی ( مانند توضیح ندادن کافی در باره ماهیت بلک اسکای ) به خوبی کار خود را انجام دادند. شایان ذکر است باز هم سکانس های اکشن و مبارزات معرکه ای در سریال وجود دارد که دیدنشان خالی از لطف نیست. ولی از مشکلات بزرگ فصل دوم نیز میتوان به توضیح ندادن کافی درباره برخی از اتفاقات و سازمان هند ( این سازمان در تمام سریال های مارول / نتفلیکس مشکل ساز بوده اند ) اشاره کرد. البته حضور قدرتمندانه الکترا و البته پانیشر در فصل دوم اندک ضعف های آن را میپوشاند.
۴. لوک کیج فصل اول (Luke Cage – Season 1)
فصل اول لوک کیج که اغلب اتفاقات محله هارلم را نشان میداد بیشتر بر روی فساد های سیاسی و مشکلات فرهنگی تمرکز کرده بود. در حقیقت لوک کیج تا نیمه اولش به همه ی زوایای یک ابرقهرمان خسته که در یک آرایشگاه کار میکند میپردازد و همه چیز اعم از شخصیت خبیث و داستان و … بسیار خوب پیش میرود اما ناگهان با مرگ شوک آور ویلن ، برخی از ویژگی های خوب و متمایزش دچار یک سیر نزولی میشوند برای مثال ویلن دوم زیاد قابل قبول نبود همچنین مشکلاتی در ریتم سریال وجود داشت و بعضی جا ها واقعا به رو به کسل کننده شدن میرفت. با اینحال اکشن سریال خلاقانه و متمایز از دیگر آثار مارول/ نتفلیکس است. همچنین کاراکتر های فرعی نظیر کلر تمپل و کاراگاه نایت نیز به قدر کافی شکوفا میشوند. کارگردانان به بهترین نحو ممکن به انگیزه ها و اخلاقیات و اتفاقات زندگی لوک کیج میپردازند. ضمن این که اریجین یا سرگذشت شخصیت لوک کیج خیلی وفادارانه و به شیوه ای با حوصله روایت میشود که آدم از دیدن آن لذت میبرد. ولی همانطور که در اینجا هم گفته شد، مرگ کاتن ماوث یکی از بدترین پیچش های داستانی بود که به سریال ضربه زد.
۳. لوک کیج فصل دوم (Luke Cage Season 2)
پس از انتشار فصل اول سریال لوک کیج ، ساخت فصل بعدی نیز توسط نتفلیکس تایید شد. جدیدترین محصول مارول / نتفلیکس حسابی توجهات را به خود جلب کرده و از فصل نخست هم گامی فراتر گذاشته است و به مراتب جذاب تر و کم نقص تر نسبت به فصل قبلی ساخته شده است. داستان چندی پس از اتفاقات مجموعه مدافعان را روایت میکند ، زمانی که لوک کیج تبدیل به شخصی محبوب و معروف شده و از این بابت در تنگنا هایی قرار میگیرد… پیش از این سیزن دوم هایی که از سریال های جسیکا جونز و دردویل منتشر میشد به مراتب ضعف هایی داشتند و قادر نبودند که در سطح سیزن اول خودشان ظاهر شوند. اما خوشبختانه لوک کیج به این چرخه پایان داد و نگذاشت تبدیل به عادت شود ! در این سری سازندگان شخصیت های خبیث قابل درک و در عین حال منفور و سمج را خلق کرده اند که به گفته برخی از منتقدین ، ماریا دیلارد با پشت سر گذاشتن ویلسون فیسک سریال بی باک، عنوان برترین ویلن مارول / نتفلیکس را از آن خود کرد. همچنین بازیگران ، با نقش آفرینی های رضایت بخششان در نقش خود میدرخشند که باعث میشوند که بیننده بهتر با کاراکتر ها ارتباط برقرار کنند. شخصیت های مکمل هم به نحو احسنت مورد استفاده قرار گرفته اند و شخصیت پردازیشان حتی بهتر هم شده ( مانند دنی رند و میستی نایت ). در هر حال شما با تماشای فصل دوم لوک کیج به هیچ عنوان خسته نمیشوید و برعکس پس از پایان اپیزود آخر خیلی هم مشتاق میشوید که باز هم این کاراکتر ها را در عالم تلویزیون ببینید.
۲. بی باک فصل اول (Daredevil – Season 1)
اولین محصول مشترک مارول و نتفلیکس که بدون شک یکی از بهترین و تاثیرگذارترین سریال های کمیک بوکی به شمار میاید ساختش در سال ۲۰۱۳ کلید خورد. داستان درباره متیو مورداک ، وکیلی که در سنین کودکی بر اثر سانحه ای بینایی خود را از دست داد اما در عوض بخاطر در تماس قرار گرفتن با مواد رادیو اکتیو حواس دیگرش خیلی قوی شد می باشد که شب ها تحت عنوان یک نقابدار بنام بی باک با جرم و جنایت مبارزه میکند است. بی باک با شروع به شدت طوفانی همراه بود و کلیشه های رایج را شکست. شخصیت پردازی و پرداخت به مشکلات مت مورداک در معنای واقعی کلمه شگفت انگیز به تصویر کشیده شده بود. برای اولین بار در ما شاهد ابرقهرمانی بودیم که بطرز فاجعه باری کتک میخورد … اهداف ، تصمیمات و اعمالش کاملا قابل درک بود و… همه اینها همراه با سکانس های اکشن عالی و واقع گرایانه و نقش آفرینی های حیرت انگیز کاری کرد که هنگام مبارزات بی باک ، ما تک تک مشت هایی که میزند یا میخورد را همراه با نفرتش از جنایت را احساس کنیم و با او همذات پنداری کنیم. بی باک در بخش کاراکتر منفی هم چیزی کم نگذاشت ! ویلسون فیسک پا به پای بی باک توجهات را به خود جلب میکند و تمام نکاتی که برای بی باک گفتیم درباره او هم صدق میکند. او را هنوز هم خیلی ها بهترین ویلن MCu میدانند. جدا از مواردی که ذکر شد ، دردویل از لحاظ داستان و فیلمنامه هم در جایگاه بالایی قرار دارد و نویسندگان در بخش تاثیر گذاری آن به خوبی عمل کردند.
۱. جسیکا جونز فصل اول (Jessica Jones – Season 1)
جسیکا جونز ، قهرمانی ضربه خورده و افسرده … فردی که زیر بار گناهانش ( که هرچند غیرعمد بودند ) کمرش شکسته شده که در طی اتفاقاتی متوجه میشود که بزرگترین کابوس زندگی اش زنده است …. جسیکا جونز با اختلاف کمی با دردویل ، لقب بهترین سریال مشترک مارول / نتفلیکس را به خود اختصاص میدهد زیرا این سریال بسیار تلاش کرده که از رده سریال های کمیک بوکی و همتا های خود جدا باشد. هنگامی که شخصیت پردازی جسیکا جونز را میبینیم و طی فلش بک هایی با گذشته او آشنا میشویم خواهیم فهمید که این حد از عمق داشتن شخصیت در سریال های اقتباس یافته از کمیک بوک کم سابقه است. خوشبختانه سازندگان کار خود را جدی گرفته و برای ارتقا کیفیت این مجموعه از هیچ تلاشی دریغ نکردند. بی شک مهم ترین و بزرگترین عامل موفقیت کم همتای جسیکا جونز ، فیلمنامه ، و شخصیت پردازی های بینظیرش می باشد. قهرمان داستان به جای خود ، اوج شکوفایی و تدبیر نویسندگان در خلق ویلن یعنی کیل گریو با بازی قابل ستایش دیوید تننت می باشد بطوری که تماشاگران را انگشت به دهان میگذارد مخصوصا در قسمت آخر که واقعا همه چیز بخوبی ساخته شده بود. لازم به ذکر است که نقش آفرینی ها مخصوصا نقش آفرینی های دو بازیگر اصلی یعنی کریستین ریتر و دیوید تننت تحسین برانگیز بودند. قطعا این حد از استقبال توسط منتقدین و مردم بی دلیل نیست. جسیکا جونز سریالی است که حس همدردی شما را برانگیخته میکند و با آن چاشنی لذت بخش کاراگاهی / جنایی شما را مجذوب خودش مینماید.
نظر تو چیه؟ با این رتبه بندی موافقی؟
تارا محمدی
All rights reserved © Spidey.ir 2018
(هر کسی بدون اجازه یا بدون ذکر نام نویسنده و منبع از این مقاله یا دیگر مقالات سایت در وبلاگ یا سایت خود استفاده کند، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت)
مطالب مرتبط:
رتبه بندی فیلم های دنیای سینمایی مارول (MCU)
نقد و بررسی سریال لوک کیج
نقد و بررسی سریال پانیشر (The Punisher)
ایستر اگ(EASTER EGG)ها و اشارات سریال “پانیشر”
نقد و بررسی سریال جسیکا جونز (Jessica Jones)
نقد فصل دوم سریال لوک کیج (LUKE CAGE)
نقد و بررسی فصل اول سریال مدافعان (The Defenders)
اشارات و ایستر اگ های فصل اول سریال مدافعین (Defenders)
نقد و بررسی فصل دوم سریال جسیکا جونز
ایستراگ های سریال آیرون فیست (Iron Fist Easter Eggs)
ایستراگ (EASTER EGG)ها و اشارات فصل دوم سریال “جسیکا جونز”
۲۵ ایستراگ سریال لوک کیج
اشارات و ایستر اگ های فصل دوم سریال بی باک (Daredevil)
۱۰ نکته جالب (Easter Egg) در سریال تلویزیونی Daredevil
نقد فصل دوم سریال بی باک
این مطلب را به اشتراک بگذارید :
[ad_2]
لینک منبع