گنج هائی که در قلب هستند ، قابل سرقت نیستند.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳
شرکت آچار فرانسه
آچارشاپ
خدمات اینترنتی آچار فرانسه طراحی سایت آچار فرانسه
خانه » آهنگ جدید » ۱۵ فیلم ابرقهرمانی که در خارج از آمریکا سانسور شدند! در زیبا موزیک

۱۵ فیلم ابرقهرمانی که در خارج از آمریکا سانسور شدند! در زیبا موزیک

[ad_1]

دانلود فیلم ، دانلود سریال ، دانلود انیمیشن و دانلود جدیدترین آهنگ های مجاز ایرانی در زیبا موزیک

15 فیلم ابرقهرمانی که در خارج از آمریکا سانسور شدند!

فکر کردید فقط صدا و سیمای خودمون بلده سانسور کنه؟!

مقدمه: در آمریکا هر فیلمی که ساخته میشه و قراره به اکران عمومی دربیاد باید به “انجمن فیلم های سینمایی آمریکا” یا Motion Picture Association of America ارائه بشه و سپس این انجمن بر پای محتوای فیلم آن را درجه بندی میکنه. به خصوص فیلم هایی که مخاطبین کودک یا نوجوان دارند. اکثر فیلم های ابرقهرمانی/ کمیک بوکی درجه PG13 دریافت میکنند که مخفف Parents Strongly Cautioned به معنی تذکر قاطع به والدین است که بعضی موارد برای بچه‌های زیر ۱۳ سال نامناسب است و والدین باید برای اجازه دادن به بچه‌های جوان‌ترشان به دیدن این فیلم‌ها دقت نمایند. این فیلم‌ها حاوی خشونت، س.ک.س و برهنگی نیستند؛ فقط حاوی مقداری صحنه عشقی معمول و شاید مواد مخدر باشند (البته نه نمایش استفاده از مواد مخدر). اما بعضی فیلم ها مثل “ددپول” یا “لوگان” هم بوده اند در سالهای اخیر که درجه R گرفته اند. R در واقع مخفف Restricted-Under 17 به معنی بچه‌های زیر ۱۷ سال باید با والدین همراه باشند یا شخص بزرگتری سرپرست آنها باشد و به این معنی است که انجمن تشخیص داده است که موارد این فیلم‌ها برای بزرگ‌سالان است و والدین بیشتر از فرزندانشان ترغیب می‌شوند که این فیلم‌ها را ببینند. این فیلم ها حاوی کلمات رکیک، خشونت، س.ک.س و نمایش استعمال مواد مخدر است. در هر حال سازندگان فیلم های کمیک بوکی خیلی به این درجه ها حساس هستند چون قطعا روی تعداد تماشاچیانی که قراره اونا رو تماشا کنند تاثیر دارند و این یعنی این که اگه دقت نکنند ممکنه میلیون ها دلار ضرر کنند. اما در این میان دیگر کشورها موظف نیستند از درجه بندی آمریکا تبعیت کنند و سیستم خاص خودشان را دارند. یعنی خیلی وقتها فیلمی برای قشری خاص تایید شده ولی در دیگر کشورها مورد سانسور قرار گرفته. دلایل این سانسورها فقط برهنگی یا س.ک.س و .. نیست بلکه گاهی گوقات به دلایلی عجیب سانسور میشوند! در هر حال در این مقاله به معرفی ۱۵ تا از این فیلم ها میپردازیم.

 

۱۵- بازگشت بتمن (Batman Returns)

 بازگشت بتمن (Batman Returns)

سال ۱۹۹۲ فیلم “بازگشت بتمن” به کارگردانی «تیم برتون» اکران شد که هواداران خیلی ازش استقبال کردند ولی نسبت به فیلم قبلی فروش کمتری کرد. یک نقش آفرینی زیبا هم از «میشل فایفر» در نقش «زن گربه ای» شاهد بودیم. در خود آمریکا این فیلم تا حدی جنجالی بود و خیلی ها میگفتند برای یک فیلمی که مخاطبین آن بچه و نوجوان هستند زیادی خشن است. در صحنه ای هم شاهد بودیم که بتمن واقعا یک نفر رو بهش مواد منفجره میبنده و میکشه (اینجا رو تماشا کنید). اما در انگلستان شاهد سانسور این فیلم بودیم. چون در این کشور رفتارهای قابل تقلید هم قابل سانسور هستند . بنابراین صحنه هایی که در آن زن گربه ای  اسپری میذاره داخل مایکرو ویو  تا محل رو منفجر کنه را سانسور کردند که یه وقت بچه ها با دیدنش از آن تقلید نکنند!

 

۱۴- مرد آهنی ۲ (Iron Man 2)

 مرد آهنی 2 (Iron Man 2)

“مرد آهنی ۲” نسبت به قسمت اول کمتر موفق بود. این فیلم به دلایل سیاسی در کشور چین سانسور شد. یعنی چین از مارول خواست تا اشارات به کشورهایی نظیر ایران، روسیه و کره شمالی را از این فیلم پاک کند. اگه یادتون باشه در اون قسمتی که تونی استارک داره در سنای آمریکا فیلمی رو نشون میده از روبات های شرکت همر که دست به شورش زده اند ، به ایران و کره شمالی اشاره میشه . شما حتی میتونید صدای یک نفر رو که داد میزنه “مواظب باش” رو به زبان فارسی در فیلم بشنوید! اگه یادتون نمیاد میتونید اینجا این بخش رو تماشا کنید. میگن به طور اتفاقی نسخه سانسور شده چینی از برخی شبکه های کابلی آمریکا پخش و باعث سردرگم شدن مخاطبین شده است!

 

 

۱۳- انتقام جویان (The Avengers)

 انتقام جویان (The Avengers)

سال ۲۰۱۲ مارول با فیلم “انتقام جویان ” حسابی ترکوند. برای اولین بار در تاریخ سینما شاهد چنین فیلمی بودیم که یک گروه ابرقهرمانی را به این شکل عظیم و باشکوه دور هم جمع کند . اما مارول برای اکران این فیلم در انگلستان با مشکلی مواجه شد. دلیلش هم این بود که یک سریال قدیمی که تمی جنائی/جاسوسی داشت سال ۱۹۶۱ در این کشور پخش میشد که اونم اسمش انتقام جویان بود! بنابراین مارول مجبور شد برای اینکه تماشاچیان گیج نشوند اسم این فیلم رو به Avengers Assemble تغییر بده تا مشکلی برای اکران در انگلستان نداشته باشه. در کشورهای آلمان، اتریش و سوئیس هم صحنه مرگ «کولسون» به دست لوکی سانسور شد ، یعنی اون جایی که عصای خونین لوکی از سینه کولسون بیرون زده بود:

مرگ کولسون

 

 

۱۲- مرد عنکبوتی ۲ (Spider-Man 2)

“مرد عنکبوتی ۲” شاهکاری است که من شخصا هنوز هم آن را بهترین اقتباس صورت گرفته تاریخ سینما که از روی کمیک بوک های ابرقهرمانی انجام شده میدانم. این فیلم هم به خاطر حرکتی که ممکن بود مورد تقلید قرار بگیره در انگلستان مورد سانسور قرار گرفت. در صحنه ای که اسپایدرمن و دکتر اختاپوس از بالای برج با هم به پایین میفتند و شروع میکنند به مشت زدن به هم (در هوا!)، در یک جا اسپایدی بهش کله (!) میزنه:

سانسور مرد عنکبوتی

این صحنه رو حذفش کردند و به جایش دیدیم که اسپایدرمن داره به دکتر اختاپوس مشت میزنه!

سانسور فیلم مرد عنکبوتی

 

 

۱۱- بتمن برای همیشه (Batman Forever)

دوچهره

در فیلم “بتمن برای همیشه” ساخته «جوئل شوماخر» شاهد تغییرات زیادی نسبت به فیلم های برتون بودیم و ظاهر و حال و هوای فیلم لایت تر شد. بازیگر نقش بتمن هم عوض و رابین هم به فیلم اضافه شد. یکی از شخصیتهای خبیث فیلم «دوچهره» بود که نقشش را «تامی لی جونز» بازی میکرد. در انگلستان تشخیص داده شد که گریم صورت او ممکن است برای بچه ها ترسناک باشد. بنابراین بسیاری از صحنه های کلوزآپ دو چهره که در آنها صورتش از نمای نزدیک نشان داده میشد، سانسور گردید. همچنین برخی از صحنه های مبارزه بتمن مثل کله زدن یا با زانو زدن به اونجای یارو (!) را حذف کردند:

بتمن برای همیشه (Batman Forever)

 

۱۰- روبوکاپ ۲ (RoboCop 2)

سال ۱۹۸۷ فیلم تاریخی و معرکه “روبوکاپ” اکران شد که واقعا فیلم عالی بود. این فیلم خیلی هم خشن بود و تو خود آمریکا کلی مورد جرح و تعدیل قرار گرفت تا درجه R نصیبش بشه. سال ۱۹۹۲ فیلم “روبوکاپ ۲” اومد که جالبه که بدونید داستانش رو «فرانک میلر» که نویسنده معروف دنیای کمیکه نوشته بود! ولی متاسفانه اصلا به خوبی قسمت اول نبود. این فیلم هم در آمریکا درجه R گرفت ولی در انگلستان خیلی از صحنه هایش زده شد.

روبو کاپ - پلیس اهنی

مثلا صحنه ای که یک فاحشه با اون کفش های پاشنه بلند خودش میزنه به سر و صورت یک سارق (!)، صحنه ای که «کین» زنی را که تو ماشین نشسته و بچه بغلشه رو میکشه، پلیسی که سرش وسط ماشین قمار داغون میشه، شات های مختلفی از کشته شدن آدم بدها توسط روبوکاپ و …

 

۹- ددپول (Deadpool)

ددپول سانسور

فیلم “ددپول” واقعا موفق بود و جوری شد که لقب پرفروش ترین فیلم تاریخ سینما را که درجه R داره نصیب خودش کرد. ولی این فیلم کلا در چین به نمایش درنیامد . در هند هم برخی دیالوگ ها حذف شد (به ویژه اونایی که مربوط میشد به آلت تناسلی مرد و زن) . اون صحنه های که ددپول و معشوقه اش تعطیلات مختلف رو به شیوه خودشون جشن میگیرن (!) هم کوتاه تر شد. صحنه های خشن قطع شدن دست و سر هم حذف شدن و … خیلی ها گفتند به دلیل این حذفیات فیلم ددپول دیگه اون جذابیت خودش رو برای مخاطبین هندی از دست داده بود . به همین دلیل گفته میشه “ددپول ۲” را دیگه اینقدر سانسورش نکردن!

 

۸- لاک پشت های نینجا ۲ (Teenage Mutant Ninja Turtles 2)

 لاک پشت های نینجا 2 (Teenage Mutant Ninja Turtles 2)

قسمت اول فیلم سینمایی “لاک پشت های نینجا” در دهه ۹۰ میلادی فیلم خوب و قابل تاملی بود ولی دنباله هایش بدتر بودند. قسمت دوم ، The Secret of the Ooze نام داشت و علیرغم مشکلاتی که در فیلمنامه اش به چشم میخورد اما حداقل fun بود. گفته میشه قسمت اول مورد انتقاد والدین بچه ها در آمریکا قرار گرفت چون میگفتن صحنه های خشن زیاد داره . بنابراین سعی شد در قسمت دوم این مساله کمتر بشه و لاک پشت ها زیاد از سلاح شون استفاده نکنند! اما در انگلستان اوضاع بدتر بود چون در این کشور داشتن و حمل نانچیکو برای کسانی که به سن قانونی نرسیده اند، ممنوع است. بنابراین تمام صحنه هایی که مربوط به سلاح مورد علاقه «مایکلنجلو» میشد، حذف شد! حتی در یکی از صحنه های ابتدایی فیلم میبینیم که مایکلنجلو از چند تا سوسیس به عنوان نانچیکو استفاده میکنه که اونا رو هم حذف کردن!!!

 

۷- زن شگفت انگیز (Wonder Woman)

سانسور زن شگفت انگیز

سال گذشته فیلم “واندروومن” اکران شد و به موفقیت قابل توجهی هم دست یافت. منتهی اکران این فیلم در برخی از کشورهای عربی با مشکل مواجه شد و لبنان و قطر و … کلا اجازه اکران بهش ندادند چون بازیگر نقش اصلی یعنی «گل گدوت» اهل اسرائیله و حتی سابقه خدمت در ارتش و جنگ با مسلمانان فلسطین را هم داره! و اما در هند اون صحنه ای که «استیو ترور» داره دوش میگیره و بعد واندرومن سر زده میاد سراغش رو حذف کردند ! شاید بهتر بود این صحنه رو از پشت یه درختی چیزی نشون میدادن تا تو هند به مشکل برنخوره !!! (اشاره به صحنه های رقص فیلم های هندی!)

 

۶- بتمن علیه سوپرمن (Batman vs Superman)

 بتمن علیه سوپرمن (Batman vs Superman)

سال ۲۰۱۶ و پس از کلی هیاهو فیلم “بتمن علیه سوپرمن” اکران شد که واقعا چنگی به دل نزد و هواداران دی سی را نا امید کرد. یکی از صحنه هایی که مورد انتقاد قرار گرفت جایی بود که سوپرمن میره سراغ لوئز لین که در حال حمام کردنه. به عقیده خیلی ها این صحنه زائد بود و انگار فقط میخواستند از جذابیت ج.ن.س.ی سو استفاده کنند. در نسخه طولانی تر این فیلم هم صحنه ای کوتاه از بروس وین برهنه دیدیم که این صحنه هم در هند حذف شد.

 

  

۵- انتقام جوی سمی  (The Toxic Avenger)

همانطور که در این مقاله گفته بودم، “انتقام جوی سمی” نام یک فیلم ابرقهرمانی با مایه های کمدی/ترسناک است که سال ۱۹۸۴ توسط «مایکل هرز» و «للوید کافمن» ساخته شد . قرار بود به صورت فیلم مستقل کم بودجه که بهشون B-Movie گفته میشه ساخته بشه. همینطور هم شد. اولش برای مدتی نظر کسی را جلب نکرد ولی اواخر سال ۱۹۸۵ و به لطف اکران در سانس نیمه شب برخی از سینماهای نیویورک به شهرت رسید و الان یک فیلم کالت کلاسیک به شمار میاد. یکی از خطوط داستانی مهم این فیلم اینه که برخی از قلدرهای مدرسه تفریحشون اینه که بقیه رو با ماشین زیر بگیرند و همین باعث میشه یک کودک کشته بشه. تمام صحنه های مربوط به این قضیه از نسخه VHS این فیلم در کشور انگلستان حذف شد.

 انتقام جوی سمی  (The Toxic Avenger)

همچنین برخی صحنه های مربوط به کشته شدن یا نقص عضو خلافکاران به دست قهرمان داستان.

 

۴- جوخه خودکشی (Suicide Squad)

سانسور جوخه خودکشی

“جوخه خودکشی” قطعا یکی از بیخود ترین و نا امید کننده ترین فیلم های کمیک بوکی تاریخ سینماست. خیلی هم جنجالی بود چون صحنه هایی در تریلر های فیلم پخش شده بود (به خصوص صحنه های جوکر) که در نسخه اصلی نبودند. این فیلم بدون هیچ حذفیاتی در خارج از آمریکا پخش شد ولی در هند دستور دادند که صدای فیلم تغییر کنه! یعنی هر جا حرف بی ادبی یا فحش میدادند تغییر کرد!

 

 

۳- قاضی درد (Judge Dredd)

«قاضی درد» یکی از شخصیت های کمیک بوک های انگلیسی هستش که خیلی هم در این کشور معروفه و محبوب و در این مقاله معرفی شده است. سال ۱۹۹۵ فیلمی با شرکت «سیلوستر استالونه» از روی این کمیک ساخته شد که موفق نبود و نقدهای منفی هم نصیبش شد. خیلی ها هم میگفتند که در مقایسه با دنیای کمیک خیلی زیادی خنثی است و صحنه های خشن و خفن نداره! اما همین فیلم در انگلیس مشکل پیدا کرد و برخی صحنه هایش حذف شد. مثل جایی که درد از سوی یکی از دشمنانش کله میخوره!

 قاضی درد (Judge Dredd)

حذف شد چون گفته بودم که در قوانین سینمایی انگلیس زدن ضربه با سر عملی قابل تقلید از سوی نوجوانان و کودکان محسوب میشه.

 

۲- دارک من (Darkman)

در این مقاله گفته بودم که قبل از اینکه استاد «سم ریمی» سری فیلم های اسپایدرمن رو بسازه یک سری ابرقهرمانی دیگر هم داشت به نام “مرد تاریکی” یا “دارک من”. داستان فیلم درباره دانشمندی بود که صورتش در حادثه ای به شدت آسیب میبینه و از ریخت میفته ولی سعی میکنه از ماسک هایی استفاده کنه تا صورتش رو مخفی نگه داره. همچنین موفق میشه از روی صدا و ظاهر دیگران کپی کنه تا با جرم و جنایت بجنگه. فیلمش راستش خیلی ماندگار نیست ولی در عین حال نشان دهنده اینه که سم ریمی چقدر به داستان های ابرقهرمانی علاقه داره و چقدر دوست داره اونا رو با تم های دارک پیوند بزنه. “دارک من” هم خیلی خشنه و هم یه جاهایی خیلی بامزه میشه! (درست مثل فیلم جاودانه ریمی به نام Evil Dead). مثلا در یکی از صحنه ها خبیث داستان انگشتان یکی رو قطع میکنه و … ولی هیچ کدوم از این صحنه ها در انگلستان حذف نشدند و به جای آن صحنه بسیار کوتاهی که در آن یکی از خلافکاران نانچیکو داره حذف شد!!!

 دارک من (Darkman)

(گفتم که نانچیکو در انگلیس ممنوعه!)

 

۱- لوگان (Logan)

 لوگان (Logan) 

“لوگان” شاهکاری بود که سینماهای جهان را به تسخیر خودش درآورد و با موفقیت مالی/هنری خود، وداع جانانه ای را برای «هیو جکمن» کبیر در نقش ولورین رقم زد. این فیلم درجه R داشت ولی برخی صحنه هایش زیادی خشن بودند. در چین کلا ۱۷ دقیقه از این فیلم سانسور شد! خیلی از صحنه هایی که ولورین با چنگال های خودش سر دیگران رو قطع میکنه حذف شد. و همچنین یک صحنه برهنگی مربوط به یک خانم در ابتدای فیلم.

 

مهدی ترابی مهربانی

منبع: سایت CBR

All rights reserved © Spidey.ir 2018

   (هرگونه کپی‌برداری و نقل قول از اخبار و مقالات این سایت تنها با ذکر منبع و نام نویسنده مجاز می‌باشد)

مطالب مرتبط:

۴۰ فیلمی که (احتمالا) نمیدانستید کمیک بوکی هستند – قسمت اول

این مطلب را به اشتراک بگذارید :

[ad_2]

لینک منبع


ایمیل شما آشکار نمی شود