افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را بگونه ای متفاوت انجام می دهند. (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳
شرکت آچار فرانسه
آچارشاپ
خدمات اینترنتی آچار فرانسه طراحی سایت آچار فرانسه
خانه » آهنگ جدید » این ۵ قهرمان معروف دنیای کمیک از چه شخصیت هایی تقلید کرده اند؟ در زیبا موزیک

این ۵ قهرمان معروف دنیای کمیک از چه شخصیت هایی تقلید کرده اند؟ در زیبا موزیک

[ad_1]

دانلود فیلم ، دانلود سریال ، دانلود انیمیشن و دانلود جدیدترین آهنگ های مجاز ایرانی در زیبا موزیک

این 5 شخصیت معروف دنیای کمیک از چه شخصیت هایی تقلید کرده اند؟

در ادامه مقالات خودم درباره منابع الهام بخش برای شخصیت های دنیای کمیک، این تاپ فایو رو تقدیم شما میکنم.

 

– هاک من (Hawkman)

هاکمن دی سی

«هاک من» از شخصیت های معروف دی سیه که سال ۱۹۴۰ توسط «شلدون مولدوف» و در کمیک شماره ۱ Flash Comics خلق شد . گفته میشه خالقش این شخصیت و ظاهرش رو از روی کمیک استریپ های روزنامه ای «فلش گوردون» تقلید کرده چون در اون کمیک استریپ ها شخصیت هایی به نام “مردان شاهینی” (Hawk Men) بودند.

مردان شاهینی

مردان شاهینی در دومین داستان فلش گوردون یعنی در روز ۸ جولای سال ۱۹۳۴ خلق شدند. آنها در شهری معلق در هوا به نام Mongo ساکن بودند و رئیسشون هم King Vultan بود.

مطالب مرتبط:

معرفی فلش گوردون

 

۵- سایکلاپس (Cyclops)

سایکلاپس (Cyclops)

همه میدونیم که «سایکلاپس» میوتانت معروف عضو گروه ایکس من هستش که از چشمانش اشعه مرگبار خارج میشه (اینجا میتونید بیشتر درباره او اطلاعات کسب کنید)  اما سالها قبل از هم شخصیتی وجود داشته به نام Comet (ستاره دنباله دار) که او هم چنین قدرتی داشته.

کامت

او سال ۱۹۴۱ و در شماره ۱ از کمیک Pep Comics به دست «جک کول» خلق شد (کول کسی هستش که شخصیت معروفی به نام Plastic Man را هم خلق کرده) . نام واقعی او «جان دیکرینگ» (John Dickering) بود. این دانشمند جوان گازی را کشف کرد که ۵۰ برابر از هیدروژن سبک تر بود . او این گاز را به خودش تزریق کرد . اولش تونست جهش های بلندی بکنه، بعدش پرواز کرد و در نهایت از چشمانش اشعه تجزیه کننده خارج شد. خوشبختانه تونست با استفاده از شیشه برای خودش عینکی درست کنه که جلوی این اشعه ها رو بگیره . بنابراین برای خودش لباسی درست کرد که این عینک ها را روی ماسکش داشت:

 

 

 

۴- «نیمور» و «آکوامن» (Namor and Aquaman)

 «نیمور» و «آکوامن» (Namor and Aquaman)

«نیمور» مارول و «آکوامن» دی سی هر دو قهرمانان زیر آب رو (!) دنیای کمیک هستند که پادشاه آتلانتیس هم محسوب میشوند. در سایت های مختلف و خیلی از مقالات گفته میشه که آکوامن دی سی از روی نیمور مارول تقلید کرده. درست هم هست . چون نیمور در آن زمان  محبوب ترین شخصیت مارول (که اون موقع اسمش “تایملی” بود)   به شمار می آمد و قبل از آکوامن خلق شد (نیمور ۱۹۳۹ خلق شد و آکوامن در سال ۱۹۴۱) . اما چیزی که تقریبا مطمئنم  هیچ کس در ایران نمیدونه (و شاید عده ای خیلی کمی هستند که در دنیا میدونند) اینه که قبل از نیمور هم شخصیت مشابه ای بوده به نام The Merman که دسامبر سال ۱۹۳۸ و در یکی از شماره های مجله علی تخیلی  Astounding Science-Fiction! خلق شد 

شخصیت مرمن

در این داستان شخصی به نام «ورنان براک» (Vernon Brock) که دستیار  یک  aquarist   بود (aquarist به کسی که برای سرگرمی، ماهی های رنگین در تانک شیشه ای نگه می دارد، گفته میشود) ، یک گاز شیمیایی درست میکند که باعث میشه ریه هاش مثل آبشش ماهی ها عمل کنند و از آب اکسیژن بگیرند. براک میخواد که اون گاز رو روی یک تمساح آزمایش کنه اما به طور تصادفی گاز رو استنشاق میکنه و در نتیجه میتونه زیر آب زندگی کنه  . البته باید اعتراف کرد که Merman شباهت خاص دیگه ای به نیمور یا آکوامن نداره و یه جور تم کمدی داشت و بیشتر روی مشکلات ورنان براک در نفس کشیدن زیر آب تمرکز میکرد ولی برای اولین بار ایده یک انسان زیر آب را مطرح کرد. 

همچنین یک شخصیت دیگر هم بوده به نام «کوسه» (The Shark) که میگن فقط چند روز قبل از نیمور به دست  Lew Glanzman در شماره ۶ از کمیک Amazing Man Comics خلق شد و بنابراین بعیده خالقین نیمور اصلا اون رو دیده باشن ولی ظاهر و به خصوص رنگ  موهاش تا حدی به آکوامن شبیه:

کوسه کمیک

او پسر «نپتون» (خدای زیر دریا) بود و دوست داشت با کوسه ها بازی کنه! بعدش هم از زادگاه خودش اومد بیرون تا با جرم و جنایت مبارزه کنه.

کمیک shark

یک چاقوی جادویی هم پدرش بهش داده بود که میتونست باهاش به آب دستور بده و تله پورت هم بکنه.

 

 

۳- پانیشر (The Punisher)

پانیشر (The Punisher)

«پانیشر» از اون شخصیت های معروف و شناخته شده ماروله که یک جور vigilante یا ضدقهرمانی که خودش جنایتکاران رو مجازات میکنه محسوب میشه (اینجا میتونید بیشتر درباره اش اطلاعات کسب کنید) .خود خالقین «پانیشر» هم بارها اذعان کرده اند که این شخصیت را از کارکتر  Executioner که اولین بار سال ۱۹۶۸ توسط «دان پندلتون» در رمان  “جنگ بر علیه مافیا” (War Against Mafia) خلق شد ، الهام گرفته اند.

درست مثل پانیشر، Executioner (که اسم واقعی اش «مک بولان» بود) در جنگ ویتنام خدمت کرده بود و درست مثل او دفترچه خاطرات داشت و همین طور یک خودروی مجهز و خیلی هم بیرحم بود و جنایتکاران را میکشت.

درباره لباس پانیشر ،  هم باید بگم که در دهه ۴۰ میلادی یک قهرمان بسیار محبوب بود به نام Black Terror که البته معلوم نیست چرا به دزدان دریایی علاقه داشت چون یک جمجمه روی سینه لباسش به چشم میخورد (مثل لباس پانیشر):

کمیک black terror

میگن شخصیت مطرحی نبوده ولی چون لباس باحالی داشته محبوب بوده (اخه اون موقع ابرقهرمانان کمی بودن که به جای رنگ های شاد، لباس تیره میپوشیدند). البته Black Terror بر خلاف پانیشر قدرت فوق بشری  داشت و در ضمن شخصیت خیلی دارک  و خشنی هم نبود ولی چندین بار دیده شده که با تفنگ به نازی ها حمله کرده:

 

 

۲- گرین لنترن (Green Lantern)

گرین لنترن (Green Lantern)

سال ۱۹۳۷ سری داستان های Lensmen (مردان لنزی) شروع به چاپ شدند و شما مطمئن باشید هر شخصیت کمیک یا علمی تخیلی  که در اون یک پلیس فضایی وجود داره به نوعی از این سری تقلید کرده یا الهام گرفته (حتی میشه اثراتی از آن  رو در فیلم ها و شخصیت های “جنگ ستارگان” دید).

کتاب لنزمن

 شخصیت «گرین لنترن» یک سال بعد از چاپ اولین داستان از Lensmen خلق شد اما یادمون باشه که اون موقع با گرین لنترن متفاوتی روبرو بودیم که اسمش «آلن اسکات» بود و یک انگشتر جادویی پیدا کرد و به جای اینکه به رنگ زرد ضعف داشته باشه به چوب (!) حساسیت داشت (گفته میشه ایده اصلی این شخصیت رو خالقش از  افسانه علاالدین و چراغ جادو الهام گرفته بود). 

در هر حال، سال ۱۹۵۹ دی سی شخصیت گرین لنترن رو احیا کرد و شاهد خلق «هل جوردن» بودیم. او ایندفعه عضو یک گروه پلیس های فضایی به نام  Green Lanterns Corps بود .

شباهت های دیگر آنها از این قرار است:

– گروه The Lensmen توسط پیشرفته ترین نژاد فضایی در عالم به نام Arisians خلق شده بود و گروه Green Lanterns Corps هم توسط نژاد فضایی Guardians.

– گروه The Lensmen انتخاب میشدند چون سمبل شجاعت و صداقت بودند (درست مثل اعضای گروه Green Lanterns Corps)

– هر دوی این گروه ها به اعضای خود یک سلاح ویژه و منحصر به فرد میدهند که توسط کسی به غیر از اون فرد قابل استفاده نیست. در داستان های Lensmen ، لنزی بهشون داده میشد که بهشون قدرت های تله پاتیک میداد و البته به گرین لنترن ها هم انگشتری داده میشد که خودتون میدونید قدرتش چیه.

راستی، ظاهر شخصیت های Guardians از ظاهر «دیوید بن گورین» اولین نخست وزیر رژیم صهیونیستی گرفته شده:

خدا میدونه که چه هدف پلیدی از این کار داشتن.

 

 

۱- کاپیتان آمریکا (Captain America)

 کاپیتان آمریکا (Captain America)

درسته «کاپیتان آمریکا» خیلی شخصیت قدیمی هستش (و اینجا میتونید اطلاعات کامل ازش به دست بیارید) ولی احتمالا نمیدونستید که قبل از او یک شخصیت مشابه میهن پرست وجود داشته. این شخصیت  “شیلد” (The Shield) نام داشت که ۱۴ ماه قبل از کاپیتان آمریکا خلق شد .

کمیک pep comics

او شخصیتی میهن پرست بود که لباس ضد گلوله اش شبیه به یک سپر بود و به همین دلیل هم “شیلد” نامیده میشد.

شیلد

جالبه که کاپیتان آمریکا در اولین شماره از کمیک خودش سپری داشت که دقیقا شبیه لباس شیلد بود (یعنی حالتی سه گوش و مثلثی داشت) . میگن ناشرین کمیک Shield   به مارول (که اون موقع نامش تایملی بود) اعتراض کردند و بنابراین در شماره بعدی سپر کاپیتان آمریکا به شکل گرد و دایره درآمد).

  

و اما شباهت دیگر بین آنها این بود که هم  شیلد و هم کاپیتان آمریکا به خاطر خوردن یک سرم یا محلول خاص به نیروهای خود دست یافتند و جالب تر اینکه در اریجین هر دوی آنها میبینیم که دکتری که این سرم رو خلق کرد، توسط نازی ها کشته شد!!!

همچنین نام سرمی که به شیلد قدرت داد S.H.I.E.L.D. بود که از حرف اول کلمات Sacrum (یکی از استخوان های کمر)، Heart (قلب)، Innervation (عصب)، Eyes (چشم) ، Lungs (ریه)  و Derma (پوست) درست شده بود. و البته میدونید که در مارول هم S.H.I.E.L.D نام یک سازمان بین المللی ضد جاسوسی است که اونم از حرف اول چند کلمه تشکیل شده!

در هر حال، شیلد شخصیت بسیار محبوبی بود ولی ناشرش بعد از مدتی ترجیح داد به جای ابرقهرمانان  روی کمیک های “آرچی” تمرکز کنه و بنابراین چاپ شیلد هم متوقف شد. در سالهای بعد هم چند بار سعی شد این شخصیت را احیا کنند ولی نشد.

 

عمو مختار

All rights reserved © Spidey.ir 2017

(هر کسی بدون اجازه یا بدون ذکر نام نویسنده و منبع از این مقاله یا دیگر مقالات سایت در وبلاگ یا سایت خود استفاده کند، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت)

مطالب مرتبط:

سوپرمن از چه شخصیت هایی تقلید کرده است؟

۱۰ شباهت سریال “فلش” با مرد عنکبوتی!

۱۵ دفعه ای که سریال های دی سی از فیلم های مارول تقلید کردند!

۱۰ قهرمانی که از ولورین (WOLVERINE) تقلید کرده اند

۱۵ دفعه ای که فیلم های دی سی از فیلم های مارول تقلید کردند!

۱۵ دفعه ای که طراحان کمیک بوک از ظاهر شخصیت های واقعی تقلید کردند

بتمن از چه شخصیت هایی تقلید کرده است؟

مرد عنکبوتی از چه شخصیت هایی تقلید کرده است؟

کپی برداری بی شرمانه “ماورای بتمن” (BATMAN BEYOND) از مرد عنکبوتی !

این مطلب را به اشتراک بگذارید :

[ad_2]

لینک منبع


ایمیل شما آشکار نمی شود